Скъпи зрители,

Създадени са правила и организация за спазване на всички противоепидемични мерки във връзка с извънредната ситуация в цялата страна , с които родителите и техните деца трябва да се запознаят и съобразят за нормалното протичане на спектаклите.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.

Пълните правила може да прочетете тук: https://teatarkazanlak.com/новини

За повече информация и закупуване на билети: 0896 710 296 / 0896 690 963


Вечерни представления

Цигуларката на Бога

Когато Музиката извира от сърцето ти и спира на върховете на пръстите.

Когато искаш да я споделиш с велия Цвят, а вече не можеш.

Когато думите, които заместват Музиката в Душата ти трябва да бъдат споделени, защото иначе ще те удавят

Когато целият Свят е твоята Сцена, а ти си затворен между четири стени.

Когато си Цигулат на Бога, а Той не иска вече да те слуша.

Когато си Стефан Цанев и Доротея Тончева

 

 

>>

Предградие

Това е една история за Мечтите, за Любовта, за Ревността и Завистта. История за незначимото-значимо. Трагедия, разказана с езика на младите, със средствата на съвременния театър, в който зрителя е свидетел, а не наблюдател.

>>

Том, Дик и Хари

Пиесата разглежда всички крайности, които сме готови да достигнем за хората, които обичаме. Представлението напомня на зрителите за всички смешни взаимоотношения, които се пораждат между трима братя, между съпруг и съпруга, между племенница и чичо, единствено заради семейната любов и желанието да направиш хората, които обичаш, щастливи. 

>>

АСАНСЬОРЪТ

„Асансьорът“ е пиеса за “чистите отношения” между Мъжът и Жената. Случайната им среща в един асансьор, който спира между етажите по “Силата на съдбата”. Любовта идва неочаквано и неискана, минава покрай тях, за да се изгуби в пространството. И въпросът за свободата на избора без отговор, защото големите въпроси нямат вечни отговори, а преходни. Какъвто е и човешкият живот.

>>

Нощта преди Албена

Нощта след убийството на Куцар.

Албена е затворена, жените на селото се събират, за да я пазят, осъждат, защитават и охулват, преживявайки в мислите си нейната история, съдба, любов

>>

ИЗКУСТВЕНИЯТ РАЙ

„Цветя на злото“ е поетичен коментар на инерцията на човека да върви сам в рушащия се около него свят, против и въпреки другите. Демоните, владели фантазията на Бодлер някога, отдавна се разхождат на свобода. Изкушенията на Ада или чистотата на Рая. Всеки е свободен да избира.

>>

ЗАГОВОРЪТ НА КАЛИГУЛА

Кървава комедия!

Рим преди 2000 години.

Светът днес. Има ли разлика?

>>

Moderato Cantabile

ТЯ И ТОЙ изграждат своята любовна история на това, което си представят че е била историята на влюбена двойка, в която една жена е пожелала да бъде убита от мъжа. История за глада на човека по абсолютното, по тоталното любовно осъществяване

>>

Аферата с мъртвите души

Теоретично "Мъртви души" е класика. Но това, срещу което се бори Гогол продължава да бъде главен проблем за нашето общество, първопричина за всичките ни беди. Купувамe - продаваме! Какво? Себе си или душите си. Имате ли душа за продаване? Елате! Ние ще ви предложим НАЙ-ДОБРАТА цена!

>>

Задочни репортажи за България - Одисеята

Последният репортаж на Георги Марков се казва "Чувство за непоносимост". Той признава, че причината да напусне България е чувството за непоносимост, че се превръща в това, което ненавижда. Той вижда себе си като причина и част от абсурда, управляващ България по негово време.

>>

Самодива

Всеки от нас дълбоко в душата си има своята Самодива, иска я, копнее я, търси я вдън горите Тилилейски, но колцина се осмеляват и могат да я хвнат здраво, да я задържат - не насила, а с любовта си, да я накарат да се влюби до полуда, за да изостави всичко друго и да тръгне с него

>>

Господин Милионерът

България, края на ХХ век. Голям провинциален град, който живее с ритъма на промените, новите правила и господари. Сантимента е останал някъде в миналото. Неочаквано наследство от Америка разтърсва подредената схема и разбърква картите на масата.

>>

Оркестър Титаник

Четирима скитници живеят на една изоставена гара, където нито един влак не спира. Но един ден спира международен влак и от него слиза пропаднал илюзионист. Оказва се, обаче че той е открил тайната на “магическото изчезване” и заедно със скитниците, той успява да реализира най-грандиозния номер на света.

>>

Всичко на масата

Време е за равносметка - за надеждите, истинските желания, за смисъла на живота, за любовта, секса, творчеството, принудата, насилието.За свободата да бъдем себе си. или както казва самият Буковски - "Аз живея без работа, вие работите без живот."

>>

Между два стола

Джон Смит е шофьор на такси в Лондон и „бръмчи” с кола между Уймбълдън и Стретам. В единия квартал живее с Мери, а в другия – с Барбара. Но един ден, една старица удря Джон по главата, той попада в болница и „разписанието” се обърква. Приятелят му Стенли Гарднър се опитва да му помогне...

>>

Сън в лятна нощ

Режисьор: Димитър Стефанов

Сценограф: Димитър Димитров

Композитор: Милен Апостолов

Консултант: д-р Сава Драгунчев

 

 

>>

Интерактивни представления

Сервантес, Шекспир и Антон

„Сервантес, Шекспир и Антон“ е интерактивен спектакъл за живота на Мигел де Сервантес и Уилям Шекспир. В него се търсят връзките между обикновения човек и великите автори. Те ще се завърнат от отвъдното, за да... поговорим. Внимание - те не са това, което четем.

>>

Кръгът

Кръгът е интерактивно образователно представление. С общи усилия актьои и зрители ще се обърнат към четири от най-светлите личности в сторията на българската литература - Пейо Яворов, Пенчо Славейков, Петко Тодоров и д-р Кръстьо Кръстев, известни още като кръга "Мисъл".

>>